אבישי גורדון, קפטן הפועל גליל עליון בשלוש השנים האחרונות, חתם לשנתיים בעולה החדשה לליגת העל, הפועל חולון. לגורדון היה חוזה לשלוש שנים בגליל, עליו חתם רק בשבוע שעבר, אך בעקבות הפניה של חולון הוא קיבל את האישור לרדת למרכז.
אחרי שצירפו את גוני יזרעאלי, סמל עפולה והעמק, שמו מיקי דורסמן ודני גוט את ידם גם על שחקן הבית של הגליל, שחוזר למרכז הארץ 4 שנים אחרי ששיחק במכבי ראשון לציון, שהיתה קבוצתו היחידה בקריירה מחוץ לגליל. גורדון בן ה-30 (1.92 מ') קלע בעונה שחלפה 8.8 נקודות למשחק עם 45 אחוז לשלוש, ופרט ליזרעאלי, ניב ברקוביץ' וליאור לוי הוא עשוי לפגוש בקו האחורי גם את מורן רוט.
"אבישי הוא עוד שחקן בכיר שאנחנו מצרפים לסגל", אמר לוואלה! ספורט מנהלה המקצועי של הקבוצה, דני גוט. "הוא שחקן עם ניסיון, אופי מצוין, שבא לחולון בתפקיד מאוד חשוב של לחבר את כל השחקנים ולהוות דוגמא, מה שהוא עשה בכל השנים ובכל מקום ששיחק. בנוסף לכך, בפן המקצועי - הוא יביא קליעה, מלחמה והגנה, ואני שמח מאוד שאבישי בא דווקא אלינו, לשנתיים הקרובות".
דורסמן וגוט ממשיכים לבנות את השלד הישראלי שלהם, כשבין השמות המועמדים גם משה מזרחי, איציק אוחנון וארז מרקוביץ'.
גם אבישי גורדון בחולון
שגיא ניר
2.7.2007 / 14:56