וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סחנובסקי יחמיץ את עונת הגראנד פרי

רמי היפש

1.11.2006 / 9:00

המחליק היה אמור ליטול חלק בתחרות, יחד עם גלית חייט, אבל שבר את רגלו לפני מספר שבועות ורק לפני מספר ימים הסיר את הגבס

עונת ספורט החורף החלה בשבוע שעבר. האחים אלכסנדרה ורומן זרצקי סיימו במקום השמיני בתחרות הגראנד פרי "סקייט אמריקה" שנערכה בהרטפורד, וישתתפו בעוד שבוע גם בגראנד פרי בסין.

בשתי התחרויות הללו אמורים היו להשתתף גם גלית חייט וסרגיי סחנובסקי, אבל סחנובסקי שבר את רגלו לפני מספר שבועות כשנפל על הקרח, ורק בימים האחרונים הסיר את הגבס. בתקופה האחרונה הצמד מושבת מפעילות, כשחייט מתאמנת לבדה ושותפה עובר בעיקר אימוני כוח.

הפציעה סיימה את עונת הגראנד פרי עבור השניים, שמקווים כי סחנובסקי יוכל לחזור לפעילות לקראת אליפות אירופה בינואר 2007. אם זה יקרה עשויים השניים לבצע את הופעת החימום שלהם לאליפות בתחרות "סקייט ישראל" שתתקיים בדצמבר במטולה. במקרה שסחנובסקי לא יהיה מוכן לאליפות אירופה, הוא ישתתף רק באליפות העולם במארס.

השנה הזאת היא שנת מבחן עבור הזוג הוותיק, ששקל פרישה אחרי אולימפיאדת טורינו 2006 והחליט להמשיך עוד שנה אחת לפחות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully